Starburst

zagraj

En beskrivning av spelet

Introduktion

Det bjuds på skinande juveler och fartfylld action med Starburst videoslots där du kan plocka hem stora vinster på snabba spelrundor. En spelautomat som är värd att minnas.
Starburst™ presenteras av NetEnt som ännu en gång slagit till med ett toppspel för dig som gillar videslots. Du får ett stort antal vinstmöjligheter på alla linjer på grund av spelets nya Wild-system för slots. Detta är underhållning på högsta nivå i spelautomaternas värld.

Starta spelet

Börja med att bestämma antalet linjer du vill spela på, insatsnivå samt värdet på mynten som du vill spela för. Slotsmaskiner fungerar alla ungefär på samma sätt med satsning så om du tidigare spelat videoslots kommer du känna igen systemet för insatser. Sedan är det bara att sätta igång med att rulla hjulen och plocka hem spelvinsterna på Starburst videoslots.

Vinstnivå

Spelet har fem hjul och tre rader med vinst både på lodräta och vågräta vinstlinjer. Lägg sedan till det innovativa systemet Starburst™ Wild som expanderar vinstraderna till max så kan du hämta ut de stora spelvinsterna. Se mer på spelets vinstplan för att få mer detaljer om vilka utdelningar som de olika symbolerna för med sig.

Jackpot och bonusrundor

Klassiska wild-rundor har här ersatts med Starburst™ Wild. Detta system expanderar över hela spelautomatens system och man kan spara sina val upp till tre rundor, utan extra spelinsats, vilket i sin tur kan ge dig skyhöga vinster.