Starburst Touch

zagraj

En beskrivning av spelet

Introduktion

Starburst är utan tvekan en av de stora favoriterna bland slotsmaskiner som släppts av NetEnt. Här är den mobila versionen av denna välkända och spännande spelautomat.
Starburst touch är en av de första videoslots för mobiler och uppfyller alla önskemål man kan ha på en slotsmaskin för mobilen. Grafik och ljud håller hög klass samtidigt som att samla juveler är något man lätt känner igen från mycket av den moderna spelvärlden. Det är enkelt att spela Starburst touch på alla mobila enheter. Perfekt underhållning och en slotsmaskin som är gjord för dig som är på resande fot.

Starta spelet

Du kör igång spelet med att välja antalet vinstlinjer, myntvärde och antal mynt du vill satsa. Sedan är det bara att klicka igång slotsmaskinen och låta hjulen rulla igång på tåg- eller bilresan med denna mobila spelautomat.

Vinstnivå

Högsta vinstutdelning på Starburst touch är 50 000 och beror på antal vinstlinjer och myntvärde du valt att spela för. Kolla in denna videoslots direkt på spelet för att se hur vinsterna beräknas. Värt att nämnas är däremot att Starburst touch är en slotsmaskin på mellannivå för vinstprocent vilket innebär att du kommer vinna relativt ofta.

Jackpot och bonusrundor

Starburst touch bjuder dig på stora vinstchanser med Starburst Wild. Starburst Wild är en, för spelet, egen variant av Wild-symboler som ligger kvar tre rundor. Det kan ge dig stora vinster på denna berömda mobila spelautomat.