Sizzling Hot Deluxe

Ta med dig en korg och ge dig ut på en frukt jakt! Dessa frukter sitter bara och väntar på att du ska plocka dem! Sizzling Hot Deluxe har en värdefull skörd för denna säsong!

Instruktioner

Det som är målet med detta spel är att man ska få fem stycken symboler som ligger längst en vinstlinje. Man har möjlighet att välja upp till 20 stycken vinstlinjer.

Man börjar med att placera en insättning innan spelet körs igång. Efter insättningen så väljer man de vinstlinjer som man vill spela på. Då används ”+” och ”” knapparna. Därefter trycker man på ”Start” knappen för att spelet ska köras igång. Spelet har en auto-funktion som gör att dragningar kan se automatiskt. För att aktivera detta måste man trycka på ”Autostart knappen.

Kvitt eller dubbelt

När man har fått en vinst så får man två val. Det första valet är att behålla vinsten. För att göra detta måste man trycka på ”Inkassera”. Det andra valet är att försöka fördubbla vinsten. För att göra detta måste man trycka på ”Gamble”. Under fördubblingen så har man en sannolikhet på 50:50 för att vinna. Vinstplanen kan man komma åt genom att trycka på ”Vinstplan” knappen.

Bonusspel

Det finns inga free spins eller bonusspel i detta spel.