Pharaoh’s Ring

Du behöver inte åka till Egypten för ett spännande äventyr. Spela Pharaoh’s Ring och hitta den oupptäckta ringen som är din väg till rikedom! Många mystiska skatter väntar!

Instruktioner

Målet är att få fem lika symboler längs en vinstlinje som ligger bredvid varandra och spelet kan spelas på upp till 20 vinstlinjer beroende på hur du själv väljer att spela.

När du startar spelet så väljer du först och främst vilket belopp du vill spela för. Därefter ställer du in hur många vinstlinjer du vill spela på, med ”+” och ””. Tryck sedan på ”Start”-knappen för att börja. Det finns även en autostart funktion som gör att dragningarna sker automatiskt efter varandra. Tryck på ”Autostart” för att aktivera denna.

Kvitt eller dubbelt

När du får en vinnande kombination så väljer du om du vill inkassera vinsten eller få möjlighet till att dubbla vinsten. Du kan fördubbla vinster flera gånger om och dina chanser är 50:50. Tryck på ”Gamble” för att välja detta alternativ. Om du vill behålla vinsten, trycker du på ”Inkassera” istället. På ”Vinstplan” kan du se alla möjliga vinstkombinationer.

Bonusspel

Bonusspelet Pharaoh’s Feature kräver att man får minst tre scattersymboler (bok) någonstans på spelfältet. Du behöver alltså inte ha någon av de vinnande kombinationerna från vinstplanen. Detta ger då tillgång till 10st frispel.

Extra bet

Extra Bet” kan aktiveras och då finns möjligheten att en ring dyker upp istället, på trummorna 2 och 4. Ringen ersätter alla symboler inklusive scattern (boken)