Mega Joker

zagraj

En beskrivning av spelet

Introduktion

Mega Joker är en slotsmaskin som har alla de klassiska fruktsymbolerna. Mega Joker har också ett spännande bonusspel och en progressiv jackpot. Spela fruktigt grönt och hälsosamt med Mega Joker.
Fånga fallfrukter i rätt ordning och aktivera spännande bonusrundor i denna slotsmaskin med klassisk grafik. Du kommer dessutom uppleva dubbel action med två separata slotsmaskiner där en fungerar som startmaskin och den andra ger dig bonusäventyren.

Starta spelet

Välj värde för mynten du vill satsa samt antalet mynt du vill spela för. Tänk på att ett mynt endast kommer aktivera en vinstlinje på denna slotsmaskinen. Den använder sig av ett system med 2×3 hjul. När du prickar in ett vinnande system på starthjulen så kommer du kunna spela vidare på mysteriehjulet.

Vinstnivå

Denna klassiska spelautomat ger dig bästa möjliga, teoretiska, vinstchans på 99 %. Oavsett vad för spelautomat du normalt hoppar in på så bör du kolla in denna också med tanke på den höga möjligheten till spelvinst.

Jackpot och bonusrundor

Mega Joker är en slotsmaskin som har en progressiv jackpot. En progressiv jackpot innebär att jackpotten byggs på efterhand som det sker spel på denna spelautomat och kan efterhand växa till en stor vinst. Mega Joker har också ett system som kallas Super Meter som du kan spela på om du har en insats på 10 i själva huvudspelet. Super Meter aktiverar automatiskt alla fem vinstlinjerna och ger dig bäst utdelning.