Lucky Ladys Charm™ Deluxe

zagraj

En beskrivning av spelet

Introduktion

Nu har du turen på din sida när du spelar slotsmaskiner. Med en lyckosam kvinnas charm så ska vinsterna kunna rulla in på denna videoslots. Lita på turen och spela Ladys Charm™ Deluxe.
Besök den magiska världen av lyckosymboler och prova slotsmaskinen Lucky Ladys Charm™ Deluxe. Du har tio vinstlinjer i ett spel som utvecklats av en spelleverantör med erkänt stora vinstutbetalningar. Dessutom kommer du få ett flertal lyckosamma bonusspel. Håll turen på din sida och rulla hjulen i Lucky Ladys Charm™ Deluxe videoslots.

Starta spelet

När du satt dig ned med din lyckosamma kvinna så väljer du den vinstinsats du vill spela. Välj antalet vinstlinjer och starta spelautomaten. Håll utkik efter Lucky Ladys Charm™-kvinnan för hon är även din joker i spelautomaten och kan passas samman med andra spelsymboler.

Vinstnivå

Det finns ett stort antal multiplikatorer och max utdelning ger dig 90 000 mynt. Allt beror på hur mycket du väljer som insats tillsammans med antalet vinstlinjer du väljer att spela för. För att se alla möjligheter så ta och titta in på denna slotsmaskin tillsammans med din Lucky Lady. Antalet vinstlinjer är tio fördelat på fem hjul.

Jackpot och bonusrundor

Med Lucky Ladys Charm™ Deluxe så kan du få gratisrundor och multiplikatorer. Allt för att öka dina chanser till vinst. Låt inte turen försvinna utan hoppa in och spela en runda på en av Europas mest populära videoslots.