Lord of the Ocean

zagraj

En beskrivning av spelet

Introduktion

I denna undervattensvärld så ska du träffa in symboler som Neptun, skattkistor och krigare. Plocka hem de sjunka skatter på havets botten med slotsmaskinen Lord of the Ocean.
Lord of the Ocean bjuder in dig till ett äventyr som utspelas i det djupa havet där du kan hitta både Neptunus och skattkistor. En slotsmaskin för dig som gillar dykardräkter och klassiska gudar.
Starta spelet
Ta ett djupt andetag och hoppa ned i vattnet med Lord of the Ocean. Välj antal vinstlinjer och den insats du vill göra per vinstlinje. Du kan ändra dessa inställningar i slotsmaskinen under spelets gång. Tänk på att dyka efter skatter i internationellt vatten så myndigheterna inte lägger beslag på allt du fiskar upp.

Vinstnivå

Med tio vinstlinjer över fem hjul och en procentuell vinstutdelning på 96 % så har du möjlighet att lyfta upp guldkistor med Lord of the Oceans videoslots. Max antal vinstlinjer är tio och max myntvärde är också tio.

Jackpot och bonusrundor

I Lord of the Ocean så kommer du kunna göra dubblingar upp till fem gånger. Du ska då gissa rätt färg på ett dolt kort och kan på så sätt skapa stora vinster. Fast var försiktig, gissar du fel så kommer din skattkista sjunka till havets djup igen och din ursprungliga vinst går förlorad. Lord of the Ocean är din tursymbol som kan användas i kombination med andra symboler.