Jack and the beans

zagraj

En beskrivning av spelet

Introduktion

Jack and the beanstalk är en högklassig 3D videoslots som skapats av NetEnt. Ge dig ut på jakt efter rikedomar i denna välgjorda spelautomat som bjuder på stora vinstchanser.
Här är det jättar och skattjakter i 3D-miljö tillsammans med Jack från den välkända sagan. Spelet bjuder på bra underhållning och du kommer se ett flertal olika system för bonusar. Denna slotsmaskin ger också möjligheten till verkligt stora myntvinster och allt är levererat från NetEnt och deras superba spelutvecklare. En blandning av klassisk saga och modern underhållning.

Starta spelet

Innan du kan köra igång med ditt spel på Jack and the beanstalk så ska du välja antal vinstlinjer och myntvärde du vill spela för. Efter att du gjort dina val kan du börja rulla hjulen eller sätta slotsmaskinen på autospel och ge dig ut på skattjakt tillsammans med Jack.

Vinstnivå
Du kan vinna upp till 600 000 mynt i Jack and the beanstalk. Spelet har fem hjul och tre rader och bjuder på tjugo vinstliner. Jack and the beanstalk har ett flertal olika vinstmöjligheter så kolla in spelet för mer info.

Jackpot och bonusrundor
Med Jack and the beanstalk så får du många bonusmöjligheter. Du hittar scatter-symboler, wild-symboler och kan ge dig ut på skattjakt. För en full översikt så rekommenderas det att du tar en titt i spelets vinstplan tillsammans med Jack och ser vad ni kan samla ihop i denna videoslots.