Elements The Awakening

Det behövs ingen modern maskin med den senaste tekniken. Allt som krävs är eld, jord, vatten och luft för att du ska hitta skatterna! Spela Elements: The Awakening och låt de viktiga elementen hjälpa dig!

Instruktioner

Fem stycken symboler längst en vinstlinje ger vinst och upp till 20 stycken vinstlinjer kan väljas.

Man börjar med att göra sin insats och välja antalet vinstlinjer man vill spela på. Använd ”+” och ”” knappar för att ställa in detta. Spelet startas sedan med ”Start” knappen. Autodragningar kan aktiveras med ”Autostart” knappen. Då körs alla dragningar utan att man behöver göra något.

Kvitt eller dubbelt

När en vinst görs så får man två alternativ. Antingen så behåller man vinsten med knappen ”Inkassera” eller så försöker man fördubbla vinsten med ”Gamble” knappen. Sannolikheten för en fördubbling är på 50 procent. Tryck på ”Vinstplan” för att se möjliga vinstkombinationer i spelet.

Bonusspel

Om du får fyra scatters (eller fler) så får du 10 free falls som motsvarar free spins. Man kan få fyra olika nivåer av denna. Fire Storm, Earth Storm, Air Storm och Water Storm. Det finns unika Wild-symboler i varje läge som ger vinster.