Dolphin’s Pearl Deluxe

Nu behöver du inte undra längre. Följ med de fina djuren i havets rike på ett spännande äventyr! Mängder av skattkistor behöver öppnas på vägen! Och vem vet, den största skatten kanske finns i havets botten?

Instruktioner

Poängen med spelet är att få fem likadana symboler längst en vinstlinje och upp till 20 vinstlinjer kan väljas i detta spel.

En insats krävs innan spelet påbörjas. Därefter ställer man in vinstlinjerna man vill spela på med ”+” och ”” knapparna. Med ”Start” knappen sätter man igång spelet. Skulle man vilja ha automatiska dragningar så trycker man på ”Autostart” knappen. Dragningar sker tills att man själv väljer att inaktivera funktionen.

Kvitt eller dubbelt

En vinnande kombination belönas med en vinst. Vinsten kan tas eller fördubblas. Fördubblingar sker genom att man trycker på ”Gamble” knappen. Vill man inte försöka fördubbla så trycker man på ”Inkassera” knappen. Det finns en sannolikhet på 50 procent för fördubbling. Om man vill se vilka kombinationer som kan ge vinst så trycker man på ”Vinstplan” knappen.

Bonusspel

Om du får tre scatters (eller fler) så får du 15 free spins. I detta läge multipliceras alla vinster med två.