Dead or Alive

zagraj

En beskrivning av spelet

Introduktion

Dead or Alive är en spelautomat baserad på ett vilda västern-tema. Sheriffer, pistoler, cowboy boots och några starka drinkar kallar på uppmärksamhet i denna videoslots.
Dead or Alive är en videoslots som presenteras av NetEnt. NetEnt är en av de stora spelleverantörerna och du kan lita på att allt fungerar utan problem med spel på slotsmaskiner från dem. Bli en sheriff i denna spelautomat och fånga de efterlysta banditerna genom att plocka hem sticky wilds. Givetvis kommer du också hitta kortsymboler i Dead or Alive. Vad är vilda västern utan ett farligt pokerspel?

Starta spelet

Börja med att ta på din cowboy-hatt och dina boots. Sedan väljer du din insatsnivå, antalet vinstlinjer du vill spela på samt värdet på dina mynt. Hoppa sedan på hästen och rid ut i ditt slotsmaskin-äventyr som en äkta cowboy. Se upp för enarmade banditer.

Vinstnivå

Slotsmaskinen Dead or Alive har nio vinstlinjer och rullar på med fem hjul. Max insatsnivå är fyra och max myntvärde 0.50 euro. Tillsammans med nio vinstlinjer så ger en maximal insats 18 euro i vinst. Lyckligtvis så är denna spelduell av det slaget där endast du skjuter med skarpa skott. Ladda upp max och plocka hem vinsterna med Dead or Alive.

Jackpot och bonusrundor

Denna slotsmaskin har gratis spelrundor, scatters, wild-symboler och sticky wilds. Sticky wilds stannar kvar under tiden som dina gratisrundor kör och kommer märkbart öka dina vinstchanser.