Book of Ra deluxe

zagraj

En beskrivning av spelet

Introduktion

Indiana Jones är hjälten i Book of Ra deluxe och en av dina utmaningar i spelet är att hitta tre böcker. Dessa böcker ger dig tio gratisrundor och gratis vinstchanser på slotsmaskinen.
Ge dig ut på ett fartfyllt speläventyr i Egypten tillsammans med Indiana Jones och Book of Ra Deluxe. Klassisk grafik med egyptiska förtecken. Book of Ra Deluxe är en av de mest spelade slotsmaskinerna och ger dig trevlig underhållning med bra vinstutdelningar.
Starta spelet
Book of Ra är ett av världens mest populära videoslots och här är lyxvarianten av denna spelautomat. Spelet har fem hjul med nio vinstlinjer. Du börjar med att bestämma antalet linjer du vill spela på och antalet mynt du vill satsa. När de sakerna är på plats så kan du hoppa in och starta ditt speläventyr i Book of Ra Deluxe tillsammans med Indiana Jones.

Vinstnivå

Varje symbol har ett eget vinstvärde så kolla spelet Book of Ra Deluxe och klicka på knappen för utbetalningar. Där har du mer info om vinsterna i Book of Ra Deluxe. De flesta symbolerna startar från 2 x Vinstvärde och går till 5 x Vinstvärde med tanke på hur många du träffar in av dem.

Jackpot och bonusrundor

Lyckas du samla in tre böcker så kommer du få tio gratisrunder på denna slotsmaskinen plus en särskild utökad symbol för mer vinstmöjligheter. En annan självklar bonus i spelautomaten är ditt äventyr med Indiana Jones.