Blood Suckers

Är du ute efter lite extra spänning och skräck i din vardag? Spela Blood Suckers och hitta skatterna bland de skrämmande och törstiga varelserna från den undre världen!

Instruktioner

Man har som mål att få fem likadana symboler längst en vinstlinje. 20 vinstlinjer är det maximala antalet som man kan välja i detta spel.

Innan man sätter igång spelet med ”Start” knappen så väljer man antalet vinstlinjer man vill spela på. Dessa ställer man in med ”+” och ”” knapparna. Man kan även välja en autostart funktion som gör att alla dragningar sker automatiskt. ”Autostart” knappen sätter igång detta läge.

Kvitt eller dubbelt

Det finns en sannolikhet på 50:50 för att fördubbla sin vinst. Med ”Gamble” knappen kommer man till detta läge. Vill man istället behålla sin vinst så trycker man på ”Inkassera” knappen. ”Vinstplan” knappen visar de möjliga vinstkombinationerna.

Bonusspel

Om du får tre scatters (eller fler) så får du 10 free spins. I detta läge multipliceras alla vinster med tre.

Om du får tre bonus-symboler så aktiveras bonusspelet. I detta läge ska du öppna kistorna. Om du hittar en vampyr så får du en vinst. Bonusspelet avslutas om du hittar en tom kista.